Mand med kasket

Giv din bror inspiration til et nyt look

Er din bror i vildrede, om hvilket look han skal have? Har din brors indtag af rigelig junkfood fået ham til at ligne et halloweengræskar? Eller synes du, at han er et omvandrende katalog for alle modens trends inden for de sidste 10 år? Kort sagt: Trænger din bror til at få et par hints om et nyt look? Så kan du hente hjælp til ham her.

Et look kan være mange ting, men mest af alt en spejling ud ad til af vores personlighed. Din bror kan skifte ’ansigt’ (eller look), lige så mange gange han lyster. Din brors look er jo et signal til andre om, hvem han er både udvendigt og indvendigt.

Basale guidelines til et nyt look

Dog er der nogle basale guidelines, som kan hjælpe din bror godt på vej. En inspiration du kan give videre til ham:

  • Stor tilpashedsfølelse
  • Finde sin egen stil
  • Attitude og værdier
  • En kasket til enhver lejlighed
  • Både det indre og det ydre

Stor tilpashedsfølelse

Det vigtigste for din bror er, at han skal føle sig godt tilpas, uanset hvilket look han kan lide. Og uanset hvilket stykke tøj han tager på. Hvem ved – et nyt look kunne endda booste hans selvtillid.

Finde sin egen stil

Hjælp din bror til at finde sin egen stil. Der findes mange forskellige look. F.eks. Det trendy look, hvis din bror gerne vil følge modens evige foranderlighed. Det sporty look, hvis din bror hellere vil være mere afslappet og kasuel.

En kasket til enhver lejlighed

Der findes en kasket til enhver lejlighed. Alt efter humør og hvilken type look du synes, din bror skal have. At skifte kasketten ud er faktisk blot en lille bitte detalje ud af mange. Dog kan den ene detalje vende helt op og ned på, hvilket signal din bror vil udstråle.

En sporty cap? En praktisk, men stadig smart hue? En klassisk cap? Eller noget helt fjerde? Her kan du tjekke mange flotte kasketter ud. Der er helt sikkert også en, der passer ind i din brors nye look.

Attitude og værdier

At få et nyt look har ikke mindst noget med attitude (væremåde) og værdier at gøre. Inspirér din bror til at finde det bedste frem i sig selv – at blive en gentleman. De klassiske værdier er nemlig guld værd også i denne ’nye’ verden.

Både det indre og det ydre

Det indre og det ydre følges jo som sagt ad. En gentleman er ikke blot høflig og galant. Han tager også vare på sig selv. Dvs. han har en sund krop. Får din bror en sund krop, får han det også bedre med sig selv.

Det indre skal også være i orden, for at din bror får det bedste ud af et nyt look. Her kan du få mere inspiration til, hvordan din bror kan få nyt look og blive en gentleman.